Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i / o de tercers per a l'anàlisi i contingut personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informacióTancar

A LA TARDOR I L'HIVERN PROTEGEIX LA TEVA EMBARCACIÓ A TARRAGONA


11-01-2021

Aquesta temporada t'oferim  dues promocions molt especials per a conservar quelcom molt més especial, la teva embarcació. Amb aquest temps, les corrosions externes, els fenòmens climàtics i les "sorpreses" naturals; afecten en alt grau a la nostra embarcació. És per aquest motiu qué et proposem dues promocions exclusives fins febrer amb les que protegir i mantindre la teva joia marina ;) 
 
* PROMOCIÓ HIBERNACIÓ EMBARCACIÓ
Posa a bon recapte la teva embarcació i evíta-li el contacte permanent amb el desgast de la mar, amb aquesta promoció per a MARINA SECA a Tarragona. Et proposem un pressupost ajustat i amb aventatges que només nosaltres et podem oferir. Demana pressupost sense compromís. 

CONTACTA AQUÍ

* PROMOCIÓ MANTENIMIENT VELER
Perqué el teu company d'aventures es mereix una revisió a fons per a seguir gaudint de la mar. Aquesta tardor i hivern aprofita aquesta promoció que només nosaltres et podem oferir al Port de Tarragona, per als serveis de Grúa, Varada i les nostres cures més eficients per al teu veler.  

CONTACTA AQUÍ

LLARGA VIDA A LES NOSTRES EMBARCACIONS!!