Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i / o de tercers per a l'anàlisi i contingut personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informacióTancar

ANTIFOULING DE SILICONA


01-06-2023

Antifouling de silicona i gel, que augmenta la velocitat i redueix el consum
Aquest nou antiincrustant no porta biocides i la seva tecnologia es basa en les propietats de la silicona i l'hidrogel per dificultar l'adhesió al casc d'organismes i incrustacions calcàries.
Els pocs organismes vius que aconsegueixin adherir-se a aquest recobriment, com ara algues, seran eliminats pel fregament de l'aigua amb l'embarcació en moviment. L'hidrogel crea una barrera invisible entre la superfície del casc i l'aigua. D'aquesta manera, els organismes proclius a les incrustacions perceben el casc com a líquid i, en conseqüència, l'índex d'incrustació és molt menor. A més, amb l’antifouling amb silicona, la neteja de l'eventual brutícia a l'obra viva és especialment senzilla i en condicions normals amb prou feines necessita el pas d'una esponja.
També garanteix uns costos de manteniment menors i un estalvi a llarg termini. La neteja del casc sobre la marxa n'és un, i serà més eficaç com més gran sigui l'embarcació i la velocitat. Gràcies a aquesta facilitat de neteja, l'embarcació té menys fricció a l'aigua, estalviant combustible i incrementant la velocitat.