Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i / o de tercers per a l'anàlisi i contingut personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informacióTancar

Qui som?

Qui som

TGNautica és una empresa nascuda després de 25 anys d'experiència de Tallers Josep Torrell SL treballant en el sector naval i nàutic, prestant servei a les mes importants nàutiques de la zona, acumulant experiència sobretot en qualsevol tipus de motors i sistemes. Encara què a Tallers Josep Torrell SL som representants i distribuïdors oficials de marques tan prestigioses com Caterpillar, Solé Diesel, Yamaha... les quals actualment equipen les modernes embarcacions d'oci recreatiu, observant i aprenent les necessitats dels usuaris de la nàutica esportiva.

És per això que TGNàutica proposa un servei integral per a la seva embarcació, donant solució a qualsevol necessitat que tingui. Des de la venda d'embarcacions, motors, manteniment, reparació, remotorització... fins a serveis de marina seca, varador, transport, hivernada, mercat d'ocasió, gestió d'amarratges tant a Tarragona com a Torredembarra.

A TGNàutica tenim un lema: Si vostè té un problema, nosaltres tenim una solució.On Som ?TALLER
Situada al polígon industrial de Riu Clar, la nostra nau, amb una superfície de 1.800 m2, ens permet realitzar treballs de reparació de motors, mecanitzats i soldadura, a més del servei de pupil·latge d’embarcacions; i tots els descrits al lloc web.

 

Pol. Industrial Riu Clar, Carrer Coure, Parcel·la 8 Nau 3

info@tgnautica.com

611 45 47 96

Port Esportiu
A l'escar hi trobarà les nostres oficines i les instal·lacions on els hi podem oferir els serveis de varador, manteniment i reparació, marina seca, pupil·latge i benzinera 24 hores amb els millors preus de la província de Tarragona. 
 

Port Esportiu de Tarragona

varadero@tgnautica.com

977 21 39 41