Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i / o de tercers per a l'anàlisi i contingut personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informacióTancar

NOVETATS NÁUTICA, MOTORS I EMBARCACIONS AL SALÓ NÀUTIC DE BARCELONA 2016


17-10-2016

Després del nostre pas per el Saló Nàutic de Barcelona aquest 2016, se'ns queda un gran "sabor a mar" a la boca. La experiència a la nostra participació amb les marques Yamaha, Solé Diesel y Jeanneu ens ha deixat molt satisfets per les novetats nàutiques per a 2017, que hem tingut el plaer de conèixer i presentar junt a aquestes marques líder en Nàutica de motor i embarcació.

A la nostra plana de FB podreu veure l'àlbum amb les imatges que vam poder captar a l'esdeveniment. Encara que us volem apropar les novetats més destacables de Yamaha, Solé Deiesel y Jeanneau ¿Preparats per a descobrir la vida a la mar? ¡Doncs #Embarcat !

YAMAHA, i les seves renovacioons que redissenyen el foraborda

Una de les grans novetats de Yamaha al Saló ha sigut la presentació del nou motor F2 5B, amb una estètica altament atractiva per a les embarcacions amb motor foraborda, que a més de potència i millores, dona un toc sofisticat al nou disseny. A més, d'oferir un gran rendiment pel seu baix consum.

Un altre dels motors que hem descobert de la mà de la marca i que pots conèixer de la nostra mà a Tarragona, com a Servei Oficial Líder de la marca a la província de Tarragona, és el motor V6 que llueix renovat. També amb un gran disseny molt diferenciat i, que a més, proporciona lleujeresa a la embarcació, al pesar 6kg menys sense renunciar a la seva potència. 

JEANNEAU i el luxe de la vida a la mar

A més dels seus models amb detalls de luxe que marquen la diferència en el disseny d'embarcacions, Jeanneau ens va regalar una exhibició del Jeanneau 51, el nou creuer de 15,30 metres d'eslora que ha sigut dissenyat per a "descobrir". 

Sense dubte, una de les embarcacions que ha fet les delícies dels visitants al Saló Nàutic, on hem sigut testimonis de la seva confortabilitat, acabats incomparables i que ofereix quelcom més a una experiència a la mar; una vida a bord i navegabilitat màxima. 

Com no podia ser d'una altra manera, igual que el Jeanneau 54, aquest model ha sigut concebut per l'arquitecte Phillipe Briand i el dissenyador Andrew Winch. Cada detall ha sigut estudiat per oferir excel·lència en la navegació de creuer. Prestant especial atenció al disseny i ús de materials nobles, amb espais interiors que proporcionen una luxosa vida a bord. 

SOLÉ DIESEL i els seus motors SM82 i SM94, el consum mínim de combustible

Les novetats de Solé Diesel en motors han anat dirigides a ampliar la gamma de potència de la marca, de la que som Servei Oficial a TGNautica, i estan dissenyats per al sector professional. Els nous motors amb els que s'amplia la gamma de potencia entre el MINI-74 i el DM-105; el SM82 i el SM94 són dos nous motors que parteixen d'una base Mitsubishi robusta i fiable.
 

Partint de un bon bloc de motor a injecció directa per a aquesta cilindrada, s'ha construït una marinització eficaç i de senzill manteniment. Ens ofereix un gran rendiment optimitzat a baixes revolucions, amb un alt parell a 2500 rpm. Un motor de gran força i capacitat d'empenta durant llargues hores de treball continuades. 

A la càmera de combustió la injecció d'aquests motors està regulada mecànicament de forma directa (sense pre-càmera), així redueix el consum de combustible. Ambdos motors són alimentats amb un turbocompresor, permetent desenvolupar aquesta major potència i mantindre la mateixa cilindrada. 

En resum, el binomi injecció directa i turbocompresor converteixen els motors marins de Solé Diesel en els millors aliats dels armadors d'embarcacions professionals, per la seva alta eficiència en l'ús de combustible i que, a més, redueix el nivell d'emissions complint la Normativa Europea RCD2. 

Al bloc de motor Mitsubishi, a més de la marinització dirigida a la durabilitat, se li han afegit totes les millores que Solé Diesel està implementant en tota la seva gamma: com la protecció de corretja, facilitat d'accés a filtres, silentblocks de nova generació i augment del grau de protecció IP amb relés.

¡Pregunta'ns sense compromís, recorda que som distribuïdors Oficials de les Marques Solé Diesel, Yamaha i Jeanneau i experts en la província de Tarragona!

CONTACTA'NS sense cap compromís